• Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sambata: 09:00 - 13:00
  • Str Constantin Moise 5, 061344,Sector 6, Buc
Autorizat R.A.R.

Directie si suspensie

Directie si suspensie
Este foarte neplacut atat pentru utilizatorul final cat si pentru executantul lucrarii de reparatie sau intretinere si/sau vanzatorul componentei schimbate, ca la scurt timp dupa schimbarea unor componente, problemele sa reapara sau chiar sa se agraveze. Dar mai mult decat atat, sistemul de directie si cel de suspensie al autovehiculelor au o importanta majora in siguranta circulatiei.

Implicit, alegerea pieselor de schimb exclusiv pe criterii pecuniare nu este o procedura de incurajat. Cu totii ne putem inchipui (iar unii chiar au vazut) ce se poate intampla, de exemplu, atunci cand se monteaza o bieleta de directie de calitate indoielnica si aceasta cedeaza intr-un viraj.

TRW, unul dintre cei mai mari proiectanti si producatori de sisteme de directie si suspensie de prim montaj din lume, s-a dovedit, de-a lungul anilor, un furnizor foarte important si pe aftermarket. Pretul relativ competitiv, raportat la calitatea premium, a convins clientela orientata spre calitate si in piata romaneasca.

Mai mult decat oricand insa, in ultima perioada, piata abunda de "super-oferte" TRW la preturi derizorii. Dar oare toti importatorii vand acelasi lucru?

In multe cazuri se "inventeaza" kituri care nu au existat niciodata in portofoliul celor de la TRW. Astfel stand lucrurile, mai este, oare, necesar sa spunem ca acestea sunt de o calitate indoielnica? Din pacate se pare ca nu. Diferentele pot fi vazute cu ochiul liber chiar de la ambalaj. In unele cazuri ambalajul este identic, totusi eticheta difera. Dar esenta problemei este ca ceea ce gasim in cutii nu sunt piesele identice cu cele de origine controlata. Este, astfel, foarte usor pentru orice distribuitor sa ofere "super-oferte".

Sigur, exista modalitati de la caz la caz prin care se pot diferentia unele repere de altele, insa cea mai sigura modalitate de a va feri de eventualele surprize ramane alegerea unui furnizor corect. SPCAutoService va ofera doar piese de calitate, de origine controlata.